снимка pixabayДвама руски моряци получиха 253 години затвор за превоз на

...
снимка pixabayДвама руски моряци получиха 253 години затвор за превоз на
Коментари Харесай

Руски моряци получиха 253 г. затвор за трафик на хора в Гърция

снимка pixabay

Двама съветски моряци получиха 253 години затвор за транспорт на незаконни мигранти и трафик на хора в Гърция. Това заяви вицепрезидентът на съветския клон на Международния комитет за отбрана правата на индивида Иван Мелников пред РИА Новости, представена от БГНЕС.

Руснаците не признаха виновността си, сподели Мелников.

По думите му подсъдимите получавали от 7 до 12 години затвор за всеки незаконен преселник. Към наказването бяха добавени и обвинявания в други закононарушения.

Според съветското посолство моряците Константин Симеонов и Иван Возниковцев са били арестувани в Гърция предишното лято, упрекнати в трафик на хора. Те чакаха присъда в атинския затвор „ Коридалос “.

Руската дипломатическа задача не е получила публично известие за присъдата от гръцките правосъдни управляващи.

По-рано съветското посолство в Атина заяви, че общо 26 руснаци са държани в гръцки затвори, упрекнати или наказани за контрабанда на мигранти от Турция по море. Дипломатите приканиха за нараснало внимание, когато руснаци търсят работа в чужбина, поради заплахата от присъединяване в противозаконни действия.

От началото на годината трафиканти на хора са наказани на стотици години затвор в Гърция. Така през януари тази година двама руснаци получиха присъди от 395 години за транспорт на незаконни имигранти и бяха наказани да платят и санкция от 6 000 000 евро, обобщава ТАСС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР